Sajtómegjelenések

Családfavédelem hálózat módra (ujbuda.hu) Elolvasom
Iskolai konfliktusok – Mit tehetünk? (ofi.hu) Elolvasom
A politika csak álmegoldásokat hoz az iskolai erőszak ellen Elolvasom
Ki a jó tanár, hol a jó iskola, van-e jó gyerek (nlcafe.hu) Elolvasom
Baba vagy kutya? (csaladhalo.hu) Elolvasom
Csodagyerekek (nlcafe.hu) Elolvasom
A spiritualizmus egyenes út a pszichiátriára? (házipatika.com) Elolvasom
Mozaik-családban, boldogan (csaladban.hu) Elolvasom

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

  • Megértő környezet
  • 25 év tapasztalat
  • Segítő figyelem
  • Kedvező díjszabás
EGYEZTESSEN IDŐPONTOT!

NÉHÁNY GONDOLAT AZOKTÓL, AKIKNEK MÁR SEGÍTETTÜNK

A terápia lehetőséget teremtett arra, hogy olyan kérdéseket tegyek fel magamnak, amelyeket magamtól nem tettem volna fel, és olyan szemszögekből lássam a saját életemet, amilyenből korábban nem láttam. Amikor az ember feszült vagy lehangolt, hamar beszűkül a látásmódja. A családterápia segít ezt újra kitágítani.
Azt kaptam, amit szerettem volna – új szempontokat, új kérdéseket, amelyek alapján átértékeltem és másképp csináltam dolgokat. Ettől javult a magánéletem, ami megerősített abban, hogy jó úton haladok – ami viszont pozitívan hatott ki magára a terápiára is.
A házasságunk mélypontra jutott. A férjem nem egy beszélgetős alkat, de gondoltam itt megnyílna. Másoktól hallottam, hogy egy ilyen terápián segítenek rávilágítani olyan dolgokra, ami mellett elsiklik az ember. És ez valóban így történt. Olyan dolgokat beszéltünk át, amik “túl egyszerűek”, de ezekben rejlik a megoldás kulcsa. Egyszerű, de nagyszerű dolgokat kaptunk.
Egy-egy felmerülő kérdés alkalmával nem ellenfelekként, hanem partnerekként próbálunk megoldást keresni, és nem bántjuk feleslegesen a másikat (legalábbis törekszünk erre, ha nem is mindig sikerül, de jobban boldogulunk a konfliktusaink megoldásával, mint a terápia előtt).

SAJTÓMEGJELENÉSEK, PUBLIKÁCIÓK